2010-02-04

cerita ceta..

ermm rmi nye anak buah hehe anak sdri ble laa lgi...huhu
ok nie anak abang long ambe smua ppuan...woo beso..mcm mke mak dia rr major nye..cmey2 eh..hehe

yg tggi bklkang kakak yg dpn angah yg bju hjo tue Tisya
si kecil hehe si tisya ada luka ckit kt bibir cm misai lak..
hehe anak buah yg cute huhu anak abang long....

ermm ok then ada lgi anak buah bru tiga yg nie ladies sme yg anak abg pu ambe pun ladies gak dua2..ada yg beso je yg baby lagi tue xdk lak pic dia...xdk snap ag..nie pun ambe curik kt Fb abg pu ambe hehe lau dia detect blog aku parok2...huhu~~



hehe nie curik nye pic Pia ngan Nyang dia..ermm sblh kak ipar sy..
xdk pic direct geram wei laa pipi dia beso huhu cmey haha
pipi dia laa jdik mgsa syg adik dia xdk lak...huhu next time eh....


ok yg last kwen abg ku abg jang laa...bru je dpt baby cmey date dia 10.01.10..
cun kan??bdk thun 2010 tol laa...wawa..tpi pic dia xley nk kidnap abg ku daa delete dia nye fster so xdk nti laa upload tpi mak ayah dia ada laa..wt sesedap rse je...


nie time diaorg mkn beradab huhu combine je laa cmner pic anak mereka eh..
tpi nie la bg anak sdra ambe boy yg ptma..huhu 
nama pe ntah aritue xreg ag..nti kte checkout..
hehe...


ok bes daa cte sal tue ambe cmner???hemm cinta2...cinta2.....



haha apa laa da ngan cinta eh....
cinta ngan tempat kje xpun...
arini mai kje pun lwt kol 9.30am fuhhh.....
siott tue haha satu lbh lwat wei......parok2...





haha rileks rr bos...wawa ambe ttp siapkan kje ambe 
adeh laa....bose wei ayat mat jedi dulu2....


haha sometimes rse cm xbtl pun ada huhuhu



bulat mate2...wowowo...~~~~~~




bos!!!!naik laa gaji ambe....hohohoho~~~~~
kte share2 rrr...ke guane bos!!huhu
winx2~~~~



No comments: