2010-09-08

raya...raya...raya...

hari raya sdh hampir mjlang tiba mgkin esok mgkin juga lusa ermm jumaat....
mcm2 crte yg didengar time nk rye nie sdey dan gembira smua ada cmpur2...
smlm bru je dpt brta seniour aku kt poly dulu abg hafiz mnggal...xcdnt...tkjt...wife dia still kt icu...kritikal anka dia bru 4 bln xtau laa...dugaan Allah nie kte xtau yg dtg pd kte...tpi arwah seorg yg sgt baik...very kind person and tolerant...mg roh nya dicucuri rahmat-Nya....amin..


ok suasana ofis sepi je arinie biasa je...cm xrye lak...huhu tension kot smua sbb xdpt bonus...aduyai...mcm2 geram gk tpi nk wt cmner mcm p.mat ckp le ada alhamdulilah...xdk nk wt mcmner kje ngan org...redha lee jgn bhrap sgt...we know our boss better right the wayv they are....but frankly to say... 
AKU XPUAS ATIIII.........!!!!!!!  aarrrrggghhh!! tension gk...dah le cti ptg gaji... :((


we need to appreciate everything right every words we wanna say lets keep it up...bored to be the hipocrit one but then no choice right??oh my...my...what i'm suppose to do..really wanna change the way of my life...

this year adalah rye ke lima aku ngan them and third year we dnt meet each others....perrrgghhh...what a long term love and distance i guess even its jz only took about 8 hour from here..oh my....


yes raya is coming.....ermm baju raya aku thn nie xdk pun ...pki yg lps2..adoi selipar pun daa kan hujan ..ermm anak buah daa bpe rmi dh...anak abg long 3org, abg jang sorg, abg pu lak 2 org...adeh...rmi gk tue nti pow duit raya gk tue adik2 agi.... 


ermm bdk2 yg dtg brye pun sme rr...jdik berderet2 laa smpul duit raya menanti utk diisi....


byoknye...........

anyway kuih raya yg plg penting plus ngan kuih raya kan,...sdopnyo....nyam2...mkn2 time nie...


smua ada dan smua nk rse...ermm best erkk raya main pelita ke lilin raya ke bunga api ke..syok....


apapun selamat ari rye smua....love u all..... 




No comments: