2011-01-13

mood goyang2 + terbang2

ok ..arinie...ambik kau!! haha byok gle kje  kna kejo haha~~
apasal aku sng hati kje byok nie mcm xbtl plak ku rasakan....adoi..aku rse virus2 Tampoi + Tanjung Rambutan daa mula menular.....uhukk...

ok.!!!apa yg aku daa ngarut nie..ntah apa2 ntah le...actually aku rse aku daa xsempoi daa ngan dk ngadap kje je ari2...tpi honestly laaa kan....aku geram sbb dh lme aku xblh lpas gian aku main game kt Facebook.....siyes syok gle main game ctue..mcm bdk erkk... (^_~)""

( * mood arinie agak goyang2 ckit + mood terbang~~~~~~ )



(O_o)""  sayonara~~

(*aku xphm ntah apa laa aku melalut nie hahaah..layannn... )

2 comments:

Bonda Humaira said...

kdg2 mengarut tu lagi best dik.. hehe.. akak suka la blog adik ni, cantik.. font type tu akak suka..

Madiana Mohd said...

hehe tol tue akak...hehe yelah lau siyes je...xbest jgk kan...tpi sy ske tagline akak..
* Love to bebel
* bebel n bebel..yuhuuuu...

like it..hehe