2011-08-27

R . A . Y . A

Salam & Hi .... MyEm0.Com

ok raya sikit lagi nak sampai nak tinggalkan Ramadhan.. kejap je Syawal datang nak ambik Ramadhan...terawikh anda macamner?? ok?? cukup ? huhu saya sebagai Ladies memang tidak cukup..bukan tipu - tipuan tapi kenyataan....

ok, raya dah dekat...kuih raya belum buat..tapai tak buat...yang paling penting BAJU RAYA aku tak dapat2...
huhu.....

tapi kalau raya budak2 laa yang paling best kan ??duit ray a je diaorang tau dok pk..rindu betul zaman budak2.. dulu balik kampung mak sibuk nak berjalan keliling kampung time malam raya orang dok sibuk isi kuih pasang langsir kita sama2 geng sibuk nak jalan keliling kampung tengok rumah sape paling cantik dan set target rumah sape yang akan jadi mangsa pow duit raya besok..haha best btl..... kenangan jalan ramai2 bawak pelita dan lilin yang diletak dlm tin susu jdi macam bentuk tanglung pun ye......

alahaiii.....zaman budak2..apa yang xbest kan..time dpt baju baru & kasut baru laa yang paling best tergedik2 hehe...best.....

oh my...really miss my old time......... (^_^)
MyEm0.Com

(pssttt....korang xrindu ke aman kecik2.... :)

No comments: