2011-09-29

AKHIRNYA.......

salam & hi dear all my beloved readers... 

Ya Allah akhirnya berjaya jugak hr nie...yes !! yes !! yes !! haha~~ heppi sangat2 xtau dah nk cakap.. (tgk pucca sengih2 tue ) alhamdulilah..........

ok mungkin orang baca akan ckp gedik kot...xkisah xkira nak habaq jgk..akhirnya daa lulus jugak test  KERETA .....
MyEm0.Com

mungkin orang akan ckp alaa...test kete je pun bkn apa sangat pun..mcm omputih ckp it's not a big deal...but for me yes it is ok... madiana dah laa seorang yang sgt2 cepat gabra gemuruh berdebar2 nervous cuak semua ada k.... bila daa lpas dh hr nie fuhhhh.......lega betul noo.....orang ganu kate jdi bereh lalu wase ang...

time nak parking kete test tue Ya Allah...berpeluh macam mandi dah terketar2 tangan nie..xtau daa nk cakap ...dok cuak je boleh x nie boleh x nie....ble nama dipanggil rasa nk jalan tue macam lutut nie daa xdk ..aduyai...lembik pengsan kat ctue.. ok xpe kena kuat madiana blh.. dah laa panas debor lagi peluh tue xusah nk cakapla...basah seat kete..... ble pas bhgn tue adoi rse mcm nk lompat2 je ble kuar dari kete.....hahaha nasib baik boleh control lau btl2 lompat mesti orang ckp daa gila agaknya haha ~~
MyEm0.Com

akhirnya...bahagian jalan raya...dah laa salah kete dh...malu toksah cakapla...daa down dah masa tue...dalam hati dok doa mtk laa dpt jalan A.. xmoo yang lain..huhu xyakin....masuk je dok cek2 kete time baiki cermin pyonye laa he....ketor je debo..huhu ok then ble JPJ ckp jalan A aduh nk lompat2 dh nie haha ok xpe..mula je jalan ...haa tue dia atas bukit nk kuor elok je terundur blkng balik..isshhh daa start daa gabra nie...daa tkot dh time tue debor2... 

ok xpe madiana can do it..go ahead..ayat sedap hati..huhu~~ alhamdulilah cuak2 ku akhirnya berjaya di tempuhi jgk....best!! even dpt ckp2 lulus tpi lega...fuhh.....syok feeling nie hehe alahai....tapi.. thanks to my great teacher kt PSM Kak Naa.... haha even selalu kena marah xkisah sb berbaloi and also Encik JPJ akhirnya saya dah lulus... million thanks !! yeehhaaa !!

MyEm0.Com

handnotes :-

>> time ckp ngan Encik JPJ tue 3x tnye bru dia jwb.huhu sdey tau...
>> anggap nie hadiah Bday Girl for 2morrow laa....hehe
> > nak pow treat KFC ngan Hamira besok..hehe
>> Jom ikot BdaY girl jalan2 besok...!!! yehaa!!

~~~ Lalalalalalala (^_^)
MyEm0.Com

7 comments:

rossysweety said...

salam perkenalan ...

tahniah ye...kekadang tertanya2x..kenapa la takk test dirve keta auto ,kan ke senang?? hehehehe

Madiana Mohd said...

@rossysweety
salam perkenalan jgk hehe :)
tpi btl laa awk ckp lau kereta auto kan sng tolak je trus msk xdk laa dok tolak2 gear kan haha lau laa semudah tue :)

yen(toka ziizokukuto) said...

wah untung la,,teringin nak ronda ronda hehehe :),,

saya bulan ni test,,dup dap du dap,,haha

yen(toka ziizokukuto) said...

untung lah,,heheh,,,boleh la bawak ronda ronda hehehe

saya bulan ni baru testmmdup dap dup dap

Madiana Mohd said...

@yen(toka ziizokukuto)
haha untung xuntung gelabah je lbey test nye blom.... :) tpi yg ptg yakin wt selamba je nyanyi ke wt tenang hati ehhe good luck :)

cikpinky said...

hee.teringat mse mula2 nk amik lesen kete..dh 4thn berlalu..jum kte race! haha

Madiana Mohd said...

@cikpinky
haha jom2 tpi kasi kaki tue baik dl k..jgn race skng haa nti mkn jdi2 skit tue... ^_^