2013-01-15

Just Hold On…


Salam…

Lama tidak berkongsi cerita di sini. Rindu betul dekat miss blog yang sudah bersawang ini.
Tidak sempat nak meng”update” story telling di blog picisan ini. Miss u so much miss blog!! J

Sibuk bekerja adalah alas an utama tidak sempat balik rumah nak menghadap sekali lagi laptop untuk menaip…fuuhhh….penat mata sepetku ini…ececeh macam laa orang lain tak bizi dengan keje erkk…konon – konon bizi mengalahkan orang datang kempen pilihanraya…chewah…hahaha J

Lately, totally bizi dengan keje tak cukup kaki tangan @kakitangan kononnya… yelah tu mem konon bos bagi kat ko je kje erkk…

Keje masih tempat sama daa nk masuk 5thn lbh daa…perrgghhh giler lame keje..klu daa kawen beranak anak dah ada masuk tadika kot…haha
Tapi itu laa kawen nye idok…berangan je laa…my close kazen daa nak kawen dah pun bulan 3 ni…tinggal laa amber sorang – sorang xdok partner bujang sat g…alahaiii……nak buat macamner keje conteng pelan ni menjadikan aku sorang seorang yang hanyut di alam fantasi imaginasi "drafting setting my mind" :)

Umur daa lebih suku abad tapi masih begini…tapi itulah tak semua apa yang kita rancang akan teratur mengikut apa yang kita rencanakan right? Dulu dengan bangganya cakap kalau umur daa suku abad tapi xkawen lagi memang akan gelabah tahap gaban laa…last2 umur daa lebih suku abad still and steady je lagi…(konon2 laa cool ) J

What about now?what about today?what if we lost behind? what if we could never find?

Just hold on…
Nothing to fear……

-Anna Jan’ 2013-


3 comments:

nurulamelina. said...

kak anna mcm best je lukis2 pelan. nak jadi arkitek mama tak kasi. hoho.
btw dah follow blog akak.
thanks tau baca blog saya :)

Anna ComeY (^_^) said...

aah best tapi ble mai stress trus rse nk tkar job jdik cleaner haha ..thanks dik.. :)

She Kyu said...

keren