2013-02-07

Be Free !!

kadang - kadang bila terlalu sibuk dengan hal kerja hal - hal apa yang  jadi disekeliling pun xtau...apa yang jadi..apa cite terbaru..apa update terbaru apa cite kawan ni apa cite kwan yang tu...perggghhhh...keje betul - betul stock up!!stuck inside the box pile of works!!! 

tapi yang paling penting berbanding semua tu...family..rumah sendiri...alahai..betul - betul ketinggalan "keretapi tanah melayu " untuk hal - hal kat rumah apa yang jadi...bila dah balik mlm cket badab pun dah penat nak layan - layan cite budak2 kt rumah a.k.a my dearest sisters pun jadi malas...mak pun sama ayah mmg tak sempat lah dah dia pi keje dulu rr..anak dia tak sampai lagi dah pergi dah...

see??? keje sangat - sangat memisahkan kita dari kehidupan yang sebenar...realiti...seolah - olah terperangkap dalam dimensi imaginasi autocad lagi aku ni..kerja je memanjang sekarang ni...update2 bukan status keje tapi status keje status projek  totally clueless about th other things...sian kat orang rumah...

jadi apa keputusan yang patut diambik??esok cuti kan ??soo........................................ (^_^)

lalalalalalala~~~~cuti !! cuti !!!!!  









No comments: